• neologosxolon
  • gipedo1
  • gipedo2
  • gipedo
  • karataidis 15
  • karataidis 22
  • karataidis 26
  • karataidis 27
  • karataidis 29

Συνεργασία μας

Η α­κα­δη­μία υ­πό την αι­γί­δα του Ολυ­μπια­κού

 

«Η συ­νερ­γα­σία που ξε­κι­νά με τον Ολυ­μπια­κό εί­ναι μια με­γά­λη υ­πό­θε­ση για ε­μάς στο Με­νί­δι στην προ­σπά­θεια που κά­νου­με. Εί­ναι πο­λύ ση­μα­ντι­κό ό­τι και η δι­κή μας α­κα­δη­μία βρί­σκε­ται πλέ­ον υ­πό την αι­γί­δα του Ολυ­μπια­κού.

Περισσότερα...

Unicef - ΟΣΦΠ

Όλοι μαζί, για τα παιδιά όλου του κόσμου!

 

Ο Ολυ­μπια­κός και η UNICEF α­να­νέω­σαν πρό­σφα­τα τη συ­νερ­γα­σία τους, με στό­χο να εμ­βο­λια­στούν α­κό­μα πε­ρισ­σό­τε­ρα παι­διά μέ­σω της εκ­στρα­τείας «100% CAMPAIGN». 

Περισσότερα...

Ποδόσφαιρο 5×5

Πο­δό­σφαι­ρο 5×5 ή Πο­δό­σφαι­ρο Τυ­φλών

 

   Το Πο­δό­σφαι­ρο 5×5, που στην Ελλά­δα εί­ναι γνω­στό και με την ο­νο­μα­σία Πο­δό­σφαι­ρο Τυ­φλών, εί­ναι έ­να δη­μο­φι­λές ά­θλη­μα για τυ­φλούς α­θλη­τές και α­θλη­τές με μειω­μέ­νη ό­ρα­ση.

Περισσότερα...

Επίσκυρος

Το Αρχαίο Ελλη­νι­κό Πο­δό­σφαι­ρο!

 

Επί­σκυ­ρος:" ό, παι­διά τις, διά σφαί­ρας", " ό, μέ τά πολ­λών, σφαι­ρι­σμός ". Δη­λα­δή " αυ­τός που παί­ζει με τη σφαί­ρα (μπάλ­λα) " ή " αυ­τός που παί­ζει με πολ­λούς τη σφαί­ρα (μπάλ­λα)".

 Περισσότερα...

1ο Χρι­στου­γεν­νιά­τι­κο Τουρ­νουά 2015 - "FAIRPLAY - KΥΡ. ΚΑ­ΡΑ­ΤΑΙ­ΔΗ­Σ"

 

 ΤΟ Ο­ΡΑ­ΜΑ ΜΑΣ – Η ΦΙ­ΛΟ­ΣΟ­ΦΙΑ ΜΑ­Σ

«Η Γιορ­τή του μι­κρού πο­δο­σφαι­ρι­στή»

έ­να τουρ­νουά δί­νο­ντας έμ­φα­ση...

"ΤΗΝ Α­ΓΑ­ΠΗ ΣΤΟΝ Α­ΘΛΗ­ΤΙ­ΣΜΟ"

ΚΑΙ ΣΤΟ "ΕΥ Α­ΓΩ­ΝΙ­ΖΕ­ΣΘE". 

afisafairΣΤΟ­ΧΟ­Σ- ΣΚΟ­ΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡ­ΝΟΥΑ
   Στό­χος του τουρ­νουά εί­ναι η συμ­με­το­χή των μι­κρών α­θλη­τών ,με σκο­πό να συ­νυ­πάρ­ξουν φι­λι­κά στην ψυ­χα­γω­γία που προ­σφέ­ρει η ά­θλη­ση και στην αύ­ξη­ση των α­γω­νι­στι­κών ε­μπει­ριών των μι­κρών πο­δο­σφαι­ρι­στών μέ­σα α­πό έ­να παι­δα­γω­γι­κό και α­θλη­τι­κό πε­ρι­βάλ­λον. Απο­σκο­πού­με στην ε­νί­σχυ­ση της ευ­γε­νούς ά­μιλ­λας με­τα­ξύ των παι­διών, την προώ­θη­ση της σύ­σφι­ξης των σχέ­σεων συ­νερ­γα­σίας και φι­λίας με­τα­ξύ των ο­μά­δω­ν-α­κα­δη­μιών που συμ­με­τέ­χουν κα­θώς και το να με­τα­δώ­σου­με και να δια­τη­ρή­σου­με την α­γά­πη των παι­διών για το πο­δό­σφαι­ρο. Το «Ευ Αγω­νί­ζε­σθε» μας εκ­φρά­ζει α­πό­λυ­τα. Δί­νου­με στα παι­διά μας την δυ­να­τό­τη­τα να μά­θουν μέ­σα α­πό τους α­γώ­νες και να α­να­πτύ­ξουν το πνεύ­μα του ευ α­γω­νί­ζε­σθε.

ΣΗ­ΜΑ­ΣΙΑ ΣΤΟΝ Α­ΘΛΗ­ΤΙ­ΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟ­ΠΤΙ­ΚΕΣ ΤΟΥ. Ε­ΧΕΙ ΤΟ ΤΑ­ΞΙ­ΔΙ ΚΑΙ Ο­ΧΙ Ο ΠΡΟΟ­ΡΙ­ΣΜΟΣ!

Ε­ΠΙ­ΚΕ­ΝΤΡΩ­ΝΟ­ΜΑ­ΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟ­ΝΤΕ­ΛΟ ΤΗΣ ΜΑ­ΚΡΟ­ΧΡΟ­ΝΗΣ Α­ΘΛΗ­ΤΙ­ΚΗΣ Α­ΝΑ­ΠΤΥ­ΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙ­ΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο­ΧΙ ΣΤΟ Α­ΠΟ­ΤΕ­ΛΕ­ΣΜΑ ΤΟΥ Α­ΓΩ­ΝΑ

   Ο καλ­λιερ­γη­μέ­νος α­θλη­τής, μπο­ρεί να γί­νει υ­γιές πρό­τυ­πο για τη νέα γε­νιά, λει­τουρ­γώ­ντας μέ­σα α­πό την η­θι­κή του α­θλη­τι­σμού ως δύ­να­μη ι­σορ­ρο­πίας μέ­σα στην κοι­νω­νία μας που τό­σο πο­λύ το έ­χει α­νά­γκη σή­με­ρα.katigories

    Προ­σθε­τι­κά το πο­δό­σφαι­ρο προ­σφέ­ρει στα παι­διά την ευ­και­ρία να γνω­ρί­σουν ση­μα­ντι­κές <<α­ξίες>> τις ο­ποίες θα μπο­ρούν να ε­φαρ­μό­σουν και στις υ­πό­λοι­πες πτυ­χές της ζωής τους:

  • ΤΗΝ <<ΦΙ­ΛΙΑ>> ΚΑΙ ΤΗΝ Α­ΞΙΑ ΤΟΥ <<Α­ΝΗ­ΚΕΙ­Ν>> ΣΕ ΜΙΑ Ο­ΜΑ­ΔΑ.
  • ΤΟΝ <<ΣΕ­ΒΑ­ΣΜΟ>> ΣΤΟΝ ΠΡΟ­ΠΟ­ΝΗ­ΤΗ, ΣΤΟΥΣ ΣΥ­ΜΠΑΙ­ΚΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ Α­ΝΤΙ­ΠΑ­ΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙ­ΤΗ­ΤΕΣ.
  • ΣΤΗΝ <<Α­ΓΑ­ΠΗ ΣΤΟΝ Α­ΘΛΗ­ΤΙ­ΣΜΟ>> ΚΑΙ ΣΤΟ <<ΕΥ Α­ΓΩ­ΝΙ­ΖΕ­ΣΘΕ>>.

Μέ­σα α­πό τη συμ­με­το­χή στον α­θλη­τι­σμό χτί­ζε­ται η αυ­το­πε­ποί­θη­ση και το παι­δί α­πο­κτά κα­λύ­τε­ρη αυ­το­ει­κό­να και Κοι­νω­νι­κές δε­ξιό­τη­τες.

logokratisi