Επί­σκε­ψη α­γά­πης στην «Κι­βω­τό του Κό­σμου»

 

   Η Σχολή εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής της, Κούλη Καραταΐδη, αλλά και από παιδιά και γονείς, οι οποίοι ήταν περισσότεροι από 90. Μάλιστα, στον Οργανισμό δόθηκε οικονομική ενίσχυση από τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τα παιδιά και οι γονείς μοίρασαν δώρα, ρούχα, τρόφιμα στα πάνω από 400 παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου».

   Ο Γιώργος Αμανατίδης εκπροσώπησε την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

   «Ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ομάδα αλλά είναι πάνω απ’ όλα μια οικογένεια, η οποία μας χωρά όλους στην αγκαλιά της. Ο Πρόεδρος μας, ο κ. Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα παιδιά και γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα για να δώσουμε χαρά σ’ αυτά. Να μας θεωρείται οικογένεια σας. Είμαστε δίπλα σας. Συγχαρητήρια για το έργο σας».

   Από την πλευρά του, ο Κούλης Καραταΐδης, τόνισε:

«Ελπίζω η παρουσία μας εδώ να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά. Εμείς από τα χαμογελά σας παίρνουμε ενέργεια για να συνεχίσουμε. Αυτή η επίσκεψη ήταν πολύ σημαντική για τα παιδιά της Σχολής μας αφού είδαν και άκουσαν πολλά σημαντικά πράγματα».

   Αξίζει να σημειωθεί, πως στα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, μίλησε στο αμφιθέατρο ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος μάλιστα προχώρησε και στην αποκάλυψη ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και τη Σχολή    Μενιδίου για τη σημαντική προσφορά και βοήθεια τους. Για τις δράσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», η οποία έχει εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Χίο και Γιάννενα, μίλησε η Κοινωνική Λειτουργός, κα Αδάμ.

 Φωτογραφίες από την εκδήλωση "Κιβωτός του Κόσμου 8/1/2016"

logokratisi