your logo  
main banner
 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο 7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχολών που διοργανώνει

ο Ολυμπιακός και ξεκίνησε το Σάββατο (7/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

 

ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΡΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στο 7ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού το οποίο ξεκίνησε στο "Γ. Καραϊσκάκης" το πρωί του Σαββάτου (7/10) βρέθηκε ο Τάκης Λεμονής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο μαζί με τον Διευθυντή της Ακαδημίας Κούλη Καραταΐδη και έτυχε θερμής υποδοχής από τους 200 προπονητές των Σχολών που δίνουν το παρών στο Σεμινάριο.

image1
 
Τάκης Λεμονής: "Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού"
 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο θέμα των Ακαδημιών και των Σχολών. Όλοι μας πολλά χρόνια μιλάμε για τις Ακαδημίες αλλά όλα αυτά ήταν σε θεωρητικό επίπεδο. Σ’ αυτή τη δουλειά να ξέρετε όλοι ότι θέλει υπομονή και να περιμένεις κάποια χρόνια.

Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ήρθε η περσινή χρονιά που έδειξε έμπρακτα πως μια ομάδα που κατακτά τίτλους μπορεί να στηριχτεί και σε νέα παιδιά από την Ακαδημία. Είδαμε στην πράξη ένα παιδί που μεγάλωσε από 9 χρονών στον Ολυμπιακό και έκανε μια τόσο σπουδαία μεταγραφή.

Έχουμε και άλλα 3 παιδιά που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα. Όλοι μας πρέπει ν’ ανεβάσουμε τον πήχη. Μπορούμε και να φτιάξουμε παίκτες και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ’ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν. Μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά όχι να κάνουμε πίσω. Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού".

 
 
 
 
image2
 
Κυριάκος Καραταΐδης (Διευθυντής Ακαδημίας):
 

"Είμαστε υπερήφανοι για το Δίκτυο Σχολών μας σ’ όλο τον κόσμο. Πάνω από 8000 παιδιά φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού και προπονούνται από εμάς. Οι Σχολές είναι ένα σπουδαίο κομμάτι της οικογένειας μας και δίνουν σπουδαίους παίκτες στην Ακαδημία αλλά και στην πρώτη ομάδα. Στην Ακαδημία ένα ποσοστό 10% των παιδιών είναι από τις Σχολές και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τους δυο.

Ξέρουμε, ζούμε καθημερινά τον αγώνα των Σχολών τις οποίες «τρέχουν» ο κ. Νάνος με τους συνεργάτες του. Έχουν πετύχει πάρα πολλά αλλά στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ταβάνι. Όλα αυτά βέβαια δεν θα γίνονταν αν δεν είχαμε την υποστήριξη της διοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Παύλου ο οποίος μας δίνει όλα τα εφόδια για να δουλέψουμε και να πετύχουμε και έτσι κάνουμε τα δικά του όνειρα και τα όνειρα της διοίκησης της ΠΑΕ πραγματικότητα.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να προβάλλεται αλλά θέλει να μιλάει το έργο του, το οποίο είναι και η καλύτερη διαφήμιση. Ευχαριστώ όλες τις Σχολές μας που είναι εδώ και κάθε χρόνο μεγαλώνουν την οικογένεια μας, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στην Αμερική στην Αυστραλία".

 
Ολες οι Δηλώσεις
 
 
image3
 
 
Ερυθρόλευκη» Σχολή και στη Νάξο!
 

Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού αναπτύσσεται συνεχώς και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν Σχολή και στην Νάξο!

 
 

Όπως ανακοινώθηκε στο 7ο Σεμινάριο Σχολών του συλλόγου, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συνεργασία με τον Πανναξιακό και τα μικρά παιδιά του νησιού θα μπορούν να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του Θρύλου.

Επικεφαλής της Σχολής είναι ο Μιχάλης Αγγελής, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και παρακολουθεί από κοντά το 7ο Σεμινάριο των «ερυθρόλευκων» Σχολών. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου φωτογραφήθηκε με τον προπονητή του Θρύλου, Τάκη Λεμονή, αλλά και με τον Διευθυντή του Δικτύου Σχολών, Βασίλη Νάνο.

 
software testing
 
 

Η Διεύθυνση Σχολών βράβευσε την Σχολή Σικάγο!

 
 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Σχολή Σικάγο είναι εδώ στο Σεμινάριο του Ολυμπιακού. Είναι η πρώτη μας φορά. Η Σχολή Σικάγο έχει φτάσει τα 260 παιδιά και με την βοήθεια του Ολυμπιακού εξελισσόμαστε συνεχώς.

Ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιος και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα κάνει για εμάς. Με συγκίνησε η βράβευση μας ως Σχολή από τον κ. Νάνο και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού".

Δυναμικό παρών της σχολής μας - Σχολή Ολυμπιακού Μενίδι

στο 7ο Προπονητικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού

 

 
 

 
 
 
 

 facebook   twitter  gοοgle+  instagra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ση­μα­σία στον Αθλη­τι­σμό και στις προο­πτι­κές του έ­χει το Τα­ξί­δι και ό­χι ο Προο­ρι­σμός! Επι­κε­ντρω­νό­μα­στε στο μο­ντέ­λο της μα­κρό­χρο­νης α­θλη­τι­κής α­νά­πτυ­ξης των παι­διών και ό­χι στο α­πο­τέ­λε­σμα του α­γώ­να. Βα­σι­κή μας ε­πι­δίω­ξη εί­ναι, η ποιο­τι­κή εκ­μά­θη­ση των βα­σι­κών αρ­χών του πο­δο­σφαί­ρου μέ­σα α­πό έ­να σύγ­χρο­νο κα με­θο­δι­κό τρό­πο προ­πό­νη­σης αλ­λά και η δια­μόρ­φω­ση ε­νός συ­στή­μα­τος α­ξιών με έν­νοιες ό­πως αυ­το­πει­θαρ­χία, ευ­γε­νής ά­μιλ­λα, ή­θος, ο­μα­δι­κό­τη­τα και αυ­το­πε­ποί­θη­ση. Μέ­σα α­πό τη συμ­με­το­χή στον α­θλη­τι­σμό χτί­ζε­ται η αυ­το­πε­ποί­θη­ση και το παι­δί α­πο­κτά κα­λύ­τε­ρη αυ­το­ει­κό­να.